sunnuntai 15. tammikuuta 2012

ei voi olla edes totta...

... että olen taas myöhässä.


Lomalta on siis palattu kotiin. Askartelemaan pääsin kuitenkin vasta eilen, koska kahden viikon lomailun jälkeen oli todettava että odottavat paperityöt oli tehtävä ensin.


Käytin pitkästä aikaa Bildmålarnan leimasinta, koska olin päättänyt osallistua tällä haasteeseen. Sain korttini valmiiksi vähän ennen puoltayötä eilen illalla ja päätin valokuvata ja lisätä sen haasteeseen heti aamulla. Niinhän siinä sitten kävi, että myöhästyin. Muistin haasteen olevan 1-15 päivinä auki, mutta se olikin 1-14. :(Tässä vielä tuo tyttönen kameransa kanssa.

Piipahdin eilen myös seinäjoella Paperinauhassa. Melkein stressi iski, kun en aikaisemmin päässyt ja haaveilin pääseväni selailemaan uutta Magnolia Ink lehteä ja värittelemään uusia Magnolian leimakuvia... ;)

Koska alkuperäinen haaste oli jo kiinni, päätin osallistua tällä toiseen haasteeseen joka löytyy täältä: Wild Orchid Challenge

Posted by Picasa

5 kommenttia:

 1. Kaunis kortti. Toivottavasti lomasi oli antoisa ;)

  VastaaPoista
 2. Kaunis kortti. Toivottavasti lomasi oli antoisa ;)

  VastaaPoista
 3. Kaunis kortti. Toivottavasti lomasi oli antoisa ;)

  VastaaPoista
 4. Minäkin kävin perjantaina paperinauhassa, mulle iski siellä stressi kun kaikkea ihanaa oli tarjouksessa, enkä ollut aikonut ostaa juuri mitään....

  Ihana on korttisi, suloisen hempeä ja tuo leimasin on tosi suloinen. Jään innolla odottamaan korttiasi 'minun' haasteeseen, kun tuo kukkien laittaminen sujuu sinulta vallan mainiosti.

  VastaaPoista
 5. So sweet :) Thanks for playing with us at WOC ♥

  VastaaPoista