torstai 29. maaliskuuta 2012

JOU!

Vihreä pitää siis edelleen minua vallassaan.


Pirtsakka tästä kortista ainakin tuli, jos ei mitään muuta. Leimakuva on paperinauhasta hankkimani Kenny K leimasin. Olen alkanut pitää näistä kovasti, vaikka ensialkuun näyttivät mielestäni kamalan isopäisiltä :D

Tänään olen ihmetellyt energiamäärää joka minusta pursuaa. Jos minulla olisi mahdollisuus nukkuisin ainakin kello yhdeksään saakka aamuisin, mutta eihän tuo käytännössä ole mahdollista. Nyt on kuitenkin niin että pari viime yötä on mennyt niin huonosti nukkumatin kanssa että olen ollut ihan tuskastunut kun en saa nukuttua. Tämä aamu ylitti silti minunkin ymmärrykseni. Meillä oli lattiat pestynä ja vessa puunattuna ennen klo 9. Että mistä tämä energia oikein pursuaa?? Eihän se tietenkän huono asia ole :D

Energistä loppuviikkoa teillekkin.

ps. painonpudotuksessahan mulla on apunani xtravaganza  

tiistai 27. maaliskuuta 2012

Vihreä viehättää

Olen jäänyt koukkuun vihreään väriin. Totesin että viime aikoina tekemissäni korteissa on kaikissa edes vähän vihreää.

Tähänkin korttiin halusin tuon taustapaperin vihreästä ja vaikka miten sovittelin kauniita kuviopapereita sen päälle en pystynyt niitä siihen jättämään.
leimakuvahan on Magnolian ja väritykset Prismoilla.

Sitten "projektiini" ;)
Tänään on siis menossa päivä nro13 ja arvatkaas mitä. Olen 7,5kg kevyempi kuin projektin aloittaessani. Voi että kuinka hyvältä tuntuukaan. Enkä todellakaan ole kieltäytynyt suotta kaikista herkuista joita olisi ollut tämän parin viikon aikana tarjolla. Viikon päästä uusi punnitus joten katsotaan mitä saan viikossa aikaan.

Nyt on hyvä mennä nukkumaan. Saattaa olla että hymyilyttää aamullakin ;)

Ei yhtään ylimääräistä tilaa.

Kävin eilen Ikeassa. Olin tarkaan mitannut monta kertaa kaapilleni paikan ja tullut siihen tulokseen että pakko sen on sopia.

 Alaosa ja yläosa myytiin erikseen, mutta olin päättänyt molemmat hankkia sillä yhteishinta oli alle 350€ Kaluste on massiivipuuta joten ehkä se meidänkin talossamme kestää.

 Ylös mahtuu hyvin mappeja ja muuta tavaraa. Tarkoitukseni on tuohon kuviopapereiden paikalle tuoda ompelukoneeni jota en ole päässyt käyttänään kertaakaan yli kahteen vuoteen. Meillä ei vain yksinkertaisesti ole ollut mitään paikkaa ompelemiselle tai kyseisen koneen säilyttämiseen tässä talossa, joten ompelukoneeni on edelleen vanhassa kodissamme.


Hyllyllä viimeisin korttini. Purkeissa jotka myös ikeasta, Prismacolor premier kynäni ja toisessa stumpit. Hyllyllä pari purkkia kukkasia jotka ovat Paperinauhasta. Uusimmat stanssini tulivat Heinikasta eilen. Paperimunat ostin myös Ikeasta ja aion ne koristella ja täyttää pienillä suklaamunilla


 Tässä vielä uusi kaappini suljettuna. Paljon tuli siis hyllytilaa lisää, vaikka luulenkin että osan tämän kaapin hyllytilasta tulee mieheni omimaan mapeilleen ;) Ihaninta tässä on se että kuten tästä kuvasta hyvin näkee ylimääräistä tilaa ei todellakaan ollut yhtään. Kaappi ottaa kattoon toiselta puolelta ja toisella puolella se on ihan hirsiseinässä kiinni, mutta siihen se silti sopi niinkuin halusinkin.

Ja nyt ompelukonetta hakemaan Ilvesjoelta ja sitten kuntosalille. Illalla on punnitus ja toivon totisesti että -merkkiset lukemat ovat kasvaneet viime viikosta.

Hyvää Kesäaikaa kaikille!


lauantai 24. maaliskuuta 2012

Ninalle

Esikoiseni täyttää tänään 18 vuotta. Uskomatonta miten aika on vierähtänyt.


Käytin tätä leimasinta ensimmäisen kerran. Mielestäni aivan ihastuttava keijukainen.

Tässä kortti valmiina. Todella runsaasti kukkasia, mutta eiköhän Neiti ole joka ikisen kukan ansainnut :)
Oikein Hyvää Syntymäpäivää Nina!
Posted by Picasa

perjantai 23. maaliskuuta 2012

Vihertää...

jo jonkin aikaa olen katsellut kaikkea vihreää himoiten. Toisaaltaan tuo vihreänhimo on iskenyt minuun jo vuosien ajan aina keväisin. Mieleni tekisi vihreitä verhoja ja mattoa olohuoneeseemme ja olenpa katsellut vihreitä vaatteitakin himoiten. Nyt olikin sitten vuorossa vihreä kortti. :)


Magnolian leimakuva jota olen käyttänyt aivan liian harvoin. Pitsiä, kukkasia, perhonen, "timantteja" ja kimalleliimaa....

9päivä extravaganzan täysvauhdilla menossa ja hyvältä tuntuu. Olen tällä viikolla käynyt kuntosalilla kaksi kertaa ja nyt tuntuu siltä että taidan lähteä vielä tänäänkin käymään. 6 päivää aloituksen jälkeen kävin samalla puntarilla kuin ennen aloitusta ja se näytty 3,4kg vähemmän kuin aloittaessa. Oih, arvatkaas miten hyvältä tuntui. En siis turhaan ole kieltäytynyt synttärikakuista, lämpimistä voileivistä tai spaghetti polognesesta luettelematta muita herkkuja joita tässä talossa on viimeisen viikona aikana näkynyt. Energian määrä on kasvanut nyt jo huimasti ja olen pirteämpi kuin pari viikkoa sitten. Ja kyllä.... aion jatkaa.

Kiitos kaikille ihanista kommenteistanne, niitä on aina ilo lukea :)
Posted by Picasa

sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

2 vuotis kortti pojalle

Kovin ihania leimasimia olivat Magnolian uutuudet tälläkin kertaa. Tämä lohikäärme vei sydämeni heti kun sen näin.

Värittelin Prismacolor premier kynilläni. 

Myös Magnolian paperit pääsivät tässä kortissa käyttöön.

Itse pidän tuloksesta kovasti, toivottavasti saajansa myös.
Posted by Picasa

lauantai 17. maaliskuuta 2012

Kummipojallemme

Tämän kortin tein Kummipojallemme Juholle joka juhlii tänä iltana 6 vuotis synttäreitään.


Rokkaava leimakuva väritetty Prismacoloreilla. Tähdet stanssattu jonka jälkeen kirjoitin kirjaimet ja levitin kimalleliiman ja sen kuivuttua lisäsin vielä Clossyä. 

Telinekortti pitkästä aikaa.

Paljon Onnea Juholle vielä kerran :)

Posted by Picasa

Huhhuh...

Tässäpä suuritöinen yllätys ystävälleni joka odottaa esikoistaan.
Kuvia on paljon, mutta toivottavasti jaksatte selata loppuun saakka :)


Tein siis rasian johon saan kätkettyä yllätyksen. 

rasian ulkosivulla 

Toinen ulkosivu 

Rasia kuvattuna toiselta suunnalta.  Ystäväni ei siis odota kaksosia, mutta koska en tiedä kumpiko sieltä on tulossa käytin sekä turkoosia että pinkkiä joten rasia sopii molemmille sukupuolille :)

Kolmas ulkosivu näyttää tältä

ja neljäs ulkosivu on tämän näköinen. 

Tässä kuva kannesta ja kuten näette värit sopivat kauniisti yhteen. 

Kun kannen ottaa pois aukeaa tämän näköinen sisältö. 

Aivan ihastuttava Magnolian uutuusleimasin päässyt ensimmäistä kertaa käyttöön 

ja tässä toinen Magnolia uutuus leimakuva myös ensimmäistä kertaa käytössä. 

Stanssasin tekstin sekä hakaneulan 

ja tässä toisella värillä sama. 

rasian pohjalla siis tälläinen kukkarykelmä ja tietenkin laitan vielä sen yllätyksen rasian sisälle joka tosin on mieheni valitsema ;)

Hyvää viikonloppua kaikille.

Osallistun tällä rasialla haasteeseen jossa piti käyttää kimalleliimaa, sillä sitähän tästä löytyy ja paljon :)
P*skarteluhaaste # 133 - kimalleliima
Posted by Picasa

tiistai 13. maaliskuuta 2012

Hali ja rutistus :)

Mää vaan niin tykkään tästä Leimakuvasta ja oikeesti kyllä tosi kovasti myös näistä Poin Design papruista.


Korttini on jälleen ilman tekstiä, sillä en tiedä vielä kuka tämän saa.

Tänään olen väritellyt uusia Magnolian leimakuvia ja tehnyt yhden kortin 50v kortin miehelle.
Kävin myös Keskisen Vesan kaupassa ja voih mitä ihania pitsejä ja nauhoja löysinkään.
Huominen päivä menee Seinäjoella ja loppuviikosta onkin pakko saada aikaiseksi vielä muutama kortti. Miksi kaikilla on synttärit tähän aikaan vuodesta?  mullakin ;)
Viikkoni on ollut aika hulinaa muutenkin. Maanantaina kävin lääkärissä ja sovimme että palaan työelämään lähes vuoden sairausloman jälkeen kuun vaihteessa. Samana päivänä allekirjoitin oppisopimuspaperin joten jatkossa opiskelen työn ohessa. Olen myös tehnyt vakaan päätöksen kunnon kohottamisesta sekä painon pudotuksesta ja tähän avuksi solmin sopimuksen xtravaganza keskuksen kanssa. Hurja viikko siis, mutta ainakin nyt tuntuu hyvältä. :)
Posted by Picasa

sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Prinsessa

Ulkona paistaa aurinko ja näyttää siltä että lumet sulavat vauhdilla. Kesä on tulossa :) ihanaa.


Korttini on jälleen Magnolia leimakuvasta tehty. Väritykset copiceilla ja prismoilla. Tildan kruunussa clossyä ja hänen pitseissään kimalletta. Kukkasia, pitsiä ja metallisia kulmakoristeita. Niistä on tämä kortti kasattu.

Tämä viikonloppu on mennyt nopeasti. Olen saanut valmiiksi vain yhden kortin. Jotenkin niin kamalan vaikea saada siitä just sellanen kuin haluan. Ehkä esittelen tuon kortin ensi lauantaina klo 18 jälkeen kunhan olen sen antanut saajalleen ;)  
Posted by Picasa

lauantai 10. maaliskuuta 2012

Höyheniä

Tämänkin vintagekortin olen tehnyt jo aikapäivät sitten.


Laitoin kukkakoristeeseen pari höyhentä mukaan. Lisäsin helmikiekuran ja siinä se sitten onkin.
Posted by Picasa

torstai 8. maaliskuuta 2012

Onnea Kummipojalle

Tämän kortin vein kummipojallemme jokin aika sitten syntymäpäiväkorttina.


Kortti on hyvin samanlainen kuin aikaisemin julkaisemani tiikerikortti. Tässä vain väritys on enemmän pojalle sopiva. Leimakuva siis Magnolian.
Posted by Picasa

tiistai 6. maaliskuuta 2012

Herttainen hääkortti

Tässä toinen kortti jonka tein Ylläksen lomallamme.


Magnolian leimakuva, kukkasia, pitsiä, kimalletta. Niistä on tämä kortti tehty. Melko hempeä tuli tästä kortista. Väritykset tein Copiceilla sekä Prismoilla taas kerran.

Nyt näyttäisi siltä että Maijun kuume antaa periksi. Heti aamusta on ollut vauhti päällä ja leikit jaksavat kiinnostaa. Toivottavasti muut eivät sairastu.
Posted by Picasa

maanantai 5. maaliskuuta 2012

Pyöräretkelle

Kortin tekstistä voisi ajatella että tämä Bildmålarnan tyttönen ajaa ensimmäistä kertaa pyörällä ilman apupyöriä. Meillä tuo asia taitaa olla tänä kesänä edessä Maijun kanssa. Toivotaan että ei tule kovin isoja kaatumisia.


Kortissa käyttämäni paperi on ostettu Tiimarista. 6x6 kokoisessa paperikossa on 48 toinen toistaan ihastuttavampia papereita jokaista 4 kpl ja hintakin oli vain 4,99 euroa. Ostin heti useamman paketin.

Kun lomamme meni hienosti, niin nytpä sitten sairastetaan. Maijulle nousi eilen kuume ja sitten alkoi oksentaminen. Tänään tyttö ei ole enään oksentanut, mutta kuumetta on edelleenkin 39 astetta.Posted by Picasa

sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Pakkasterveiset

Lapista.
Olimme hiihtolomalla Ylläksellä koko viikon. Loma meni hyvin. Lapset oliuvat ahkerasti laskettelemassa ja Maiju oppi laskettelemaan Anun avustuksella. Kävimme myäs kylpylässä uimassa ja Maiju oppi myös uimaan ilman kellukkeita. Sanoisin että Maijulla oli erittäin onnistunut loma :)


Tällä kertaa olin viisaampi kuin aikaisemmilla lomillamme ja otin mukaan askartelutarvikkeet. Tässä ensimmäinen kortti joka syntyi iltasella Ylläksen maisemissa.

Tässä vielä kuva Maijusta joka karvakorvineen odottaa mäkeen pääsyä :)
Posted by Picasa

Ihanaa....

...niin ihanaa...
Aika kesäinen kortti tässä ja kas kummaa vintagea :)


Kuva on upotettu aukkoon, kuin olisi kehystettynä Pion Design paperilla. Reunoilla perhosia ja muutama kukkanen.
Posted by Picasa

perjantai 2. maaliskuuta 2012

Yksinkertaista

Sarah Kay leimakuva tässäkin väritetty ensin Copiceilla ja väriä lisätty lopuksi Prismacolor Premier kynillä


Koristeena kortissani ainoastaan tuo rusetti, koska mielestäni paperit olivat niin kauniita etten viitsinyt niitä enempää peittää. Harvinaisen yksinkertainen kortti minun tekemäkseni.
Posted by Picasa