keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Korttitornin Blogiarvonta

Olen tehnyt huomion että Blogissani lähenee 20 000 kurkkaajan raja. Enpä oikeastaan osannut ajatella blogia perustaessani että tämä olisi edes mahdollista, sillä en edelleenkään ole kovin usein osallistumassa haasteisiin joiden kautta kävijämäärä helpostikkin vielä tuplaantuisi. 
Jo jonkin aikaa olen miettinyt että voisin laittaa arvonnan kesän aikana blogiini. Nyt on tullut sen aika. :)

Koska en päässyt itseni kanssa sopuun mitä pakettiin laittaisin, päätin laittaa kaksi pakettia..
SIISPÄ.....
Ensimmäisen paketin arvontaan pääset osallistumaan jättämällä minulle viestin tähän postaukseen. Sinun ei tarvitse olla lukijani, eikä sinun tarvitse tehdä muuta kuin jättää viesti, josta selviää miten tavoitan sinut mikäli arpa sinua suosii. 
JA.....
Toisen paketin arvontaan pääset jos olet lukijani ja kerrot omassa blogissasi arvonnastani linkkivinkin kera. Tässäkin tapauksessa jätäthän minulle tähän postaukseen viestin josta löydän laittamasi linkkivinkin ja pääsen jättämään sinulle terveiset.

Ensimmäisen paketin näet alla:
Tähän ensimmäisen paketin arvontaan pääset siis osallistumaan jättämällä minulle viestin tähän postaukseen. Sinun ei tarvitse olla lukijani, eikä sinun tarvitse tehdä muuta kuin jättää viesti, josta selviää miten tavoitan sinut mikäli arpa sinua suosii.

 Toisen paketin näet alla:
Tämän toisen paketin arvontaan pääset siis jos olet lukijani ja kerrot omassa blogissasi arvonnastani linkkivinkin kera. Tässäkin tapauksessa jätäthän minulle tähän postaukseen viestin josta löydän laittamasi linkkivinkin ja pääsen jättämään sinulle terveiset.

Jokaisella pitäisi nyt olla mahdollisuus vähintäänkin yhteen arpaan, mutta pienellä työllä arpoja voi saada kaksi.

Arvonta suoritetaan 1.8.2013 eli noin kahden viikon kuluttua. 

Toivotan onnea arvontaan jokaiselle!

perjantai 5. heinäkuuta 2013

Rippikortti ja pari kesäistä valokuvaa kotoamme

Kortin tein serkulleni joka pääsi ennen juhannusta ripille. 

Olen käyttänyt tämän kortin tekemiseen Spellbindersin kaksipuoleista kohokuviointitaskua, sekä saman valmistajan stansseja. 

Kävimme järvellä soutelemassa ja ongella. Otin kameran mukaan koska halusin kuvata ilta-aurinkoa ja samalla otin muutaman kuvan myös kodistamme.

Vielä viimeiset kalat piti napata omasta rannasta. Saimme suuren kalansaaliin määrällisesti, mutta vaikka kaloja tulikin toista kymmentä, ei yhteispaino tainnut olla edes yhtä kiloa ;) Vaan tärkeintä olikin se yhdessä oleminen ja hiljaisuus.

Hyvää viikonloppua kaikille :)