keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Joulukortteja, joulukortteja

Lomailun jälkeen olen vähän sairastanut, mutta olen myös ehtinyt hieman kortteilemaan.
Ostin paperinauhasta aivan ihanan luistin stanssin jolla olen tehnyt nämä vaaleansävyiset joulukortit.

Tästä kortista löytyy useampikin rivi tämän kertaisessa P*skarteluhaasteessa olevasta bingoruudukosta. Löydätkös sinä nämä rivit: Ruskea/Nauha/Tekstiä tai Nappi/Pilkut/Tekstiä tai vaikkapa Pitsi/pilkut/ruskea :D

Näistä luistimista jäi nauhat kokonaan pois, mutta menevät tälläisenäänkin.

ja tässä vielä viimeiset tällä erää.

Osallistun siis tuolla ylimmällä kortillani P*skarteluhaasteeseen 



tiistai 15. lokakuuta 2013

Askartelutaivaan magnoliahaaste

Jälleen on aika uuden magnoliahaasteen Askartelutaivaassa.
Tässä minun DT-korttni tähän haasteeseen.

Aiheenamme tällä kertaa: ORANSSI, RUSKEA, VIHREÄ.

Magnolian lentsikka on saanut ylleen kuviopaperista kukka-kuosin. Tein tämän DT-työn silloin jo kun marimekko oli otsikoissa plagioinnista. Olisiko tuo siis Finnairin kone ;)

Käykäähän osallistumassa haasteeseen.

postaukseni on ajastettu, sillä minä olen lomalla. Toivonkin nyt että haaste on jo julkaistu, sillä meille ei ole kerrottu kellonaikaa mihin aikaan haasteet julkaistaan, pelkästään päivämäärä. 

perjantai 11. lokakuuta 2013

Air Wick Black Edition

Olen Buzzador, ja osallistun Air Wick Black Edition-kampanjaan. Saan siis testata kotonani näitä ihastuttavia tuoksukynttilöitä ja kertoa kokemuksistani ihmisille.

Pakettini sisälsi 4 kpl tuoksukynttilöitä ja tietopaketin tuotteesta. Tuoksu oli aivan mielettömän hyvä kun pakettini aukaisin.

Kaiken huippu oli se että kynttilät vaihtavat väriä palaessaan. Sateenkaaren värit siis täyttivät kotimme näitä polttaessa.

Tämähän nyt on tietysti lempivärini näistä väreistä, vaikka kyllä nuo muutkin kovasti ihania ovat. 
Kynttilöitä on saatavana kahta eri tuoksua: Purple Blackberry Fig ja Apple & Ginnamon. Jälkimmäinen sopii ehkä paremmin jouluun, mutta hyvältä se tässäkin hetkessä tuoksuu.

Kovasti voin suositella tätä kynttilää muillekkin, ainut että jos olet allerginen tai yliherkkä tuoksuille, niin nämä eivät välttämättä sovi sinulle.

torstai 10. lokakuuta 2013

Bildmålarnan tyttönen

Tämän kortin olen tehnyt jossain vaiheessa, mutta se on jäänyt kokonaan julkaisematta. Nyt on siihen juuri sopiva hetki, sillä Bildmålarnan Challangen on aiheena ruusuja.

Yleensä korteissani onkin ruusuja, mutta nyt jo melkein tuskastuin kun selasin valmiita korttejani, eikä niissä ollutkaan ruusuja. :D tämä oli itseasiassa ainut valmiista korteistani joka tähän haasteeseen kävi.

Hirvittävän nopeasti taas on tämäkin kuukausi pyörähtänyt käyntiin. Vain 75 päivää jouluun!

sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Joulukortteilua

Kävin perjantaina Seinäjoella Käsityömessuilla. Olin tilannut Heinikasta ennakkoon paketin jonka Heini toi minulle Seinäjoelle. Kiitos siitä Heini :)
Tilauksessani oli mm. Artemion kuusi-leima, Hopeanvärisiä lapasia koristeeksi ja punaista kartonkia. Näissä korteissa olen käyttänyt edellä mainittuja materiaaleja
Päätin kokeilla miten onnistuisin minulle uudessa jutussa. 
Laitoin tuohon kuusi-leimaan ensin Distress Embossing inkkiä ja sen päälle vielä Distress Inkkiä väriltään Peeled paint. Sitten leimasin ensimmäisen kuusen korttiin etualalle ja heti toisen kuusen taka-alalle. Kaadoin päälle Stamp-n Stuff Embossing Powderia väriltään Winter Wonderland ja kuumensin kuumailmapuhaltimella. Tämän toistin niin monta kertaa että kuusia oli riittävästi. Leimasin vielä Paperinauhasta ostamani Joulutervehdyksen Distress Inkin Fired Brick värillä. Lisäsin punaisen nauhan ja stanssatun sydämen sekä pari puolihelmeä. Lapasetkin lisäsin rusetin alle.

Jokaisessa kortissa Joulutervehdys on hieman vinossa, koska tuo leimasin pääsi yllättämään minut sillä ettei teksti ollutkaan suorassa puupalikassa. Pitäisi osata kääntää aina tuota leimasinta hieman, että saisin tekstin enemmän suoraan, mutta näitä tehdessäni olin niin innoissani etten ehtinyt ajattelemaan kumpaan suuntaan sitä pitäisi kääntää :D 

Sydämet ovat eri kokoisia, koska stanssasin aina kahta kokoa kerralla ja halusin käyttää ne kaikki näihin.

Kovasti kimaltelevat ja ovat kyllä jouluisia. Erittäin nopeita ja helppoja valmistaa. Niin ja erilaisia kuin mitä olen aikaisemmin tehnyt.

Tässä vielä nuo kaikki kerralla. Huomaatkos että kaivoin valokuvaustelttanikin esiin. Johtuen siitä että siivosin mieheni työkansiot kaapin päältä pois edellis viikolla ja sain siis johonkin tilaa tuolle teltalle ;)

Eilen keräilin metsästä käpyjä. Saapa nähdä mitä niistä syntyy. Naureskelin itsekseni että jos nyt tulisi thaimaalaisia marjanpoimijoita metsässä vastaan ja kurkkaisivat minun sankooni pitäisivät varmaan ihan hulluna :D