perjantai 27. tammikuuta 2012

Tigru

Ajattelin jatkaa Magnolialla.


Hyvin yksinkertaista, mutta siltikin nättiä.


Magnolian leimakuva väritetty Prismacoloreilla. Leimakuva käy seka tyttöjen että poikien kortteihin ja miksei vaikka mihin muuhunkin. Monikäyttöinen siis.


Miksiköhän tuon kakkupaperin laittaminen kortteihin on niin vaikeaa. Tosi usein sovittelen kakkupapereita vaikka mihin, mutta aina ne lopulta päätyvät takaisin pusseihinsa, kun en mielestäni saa niitä sopimaan mukaan. Tässä sellainen nyt on, kun päätin että sen siihen laitan. Tähdissä on crackle accentsia ja kukissa tietenkin kimalleliimaa.

Kävimme Koneyrittäjäliiton turveseminaarissa/risteilyllä ja tutustuimme samalla Ruotsin suurimpaan voimalaitokseen. Kyllähän olikin suuri. Paljon tuli asiatietoa matkan aikana turpeen tulevaisuudesta. Oli mukava tavata ihmisiä jotka miettivät samoja asioita.

Hyvää viikonloppua kaikille. Omani menee askarrellessa kaikilla uusilla ihanuuksilla joita posti minulle alkuviikosta toi.
Posted by Picasa

2 kommenttia:

  1. Tosi suloinen kortti!Aivan ihanan söpöläinen tuo leima ja todellakin sopii sekä tyttöjen että poikien kortteihin.
    Kiitos kun osallistuit arvontaani ja viitsit vielä mainostaakin sitä täällä!Liityin lukijaksesi.

    VastaaPoista
  2. Supersöpö kortti :) Tuo leimasin on kyllä aika hauska, mutta olen leimasinten ostolakossa. Minulla on ollut sääntö, että käyttämättömät leimasimet pitää mahtua yhteen laatikkoon ja nyt se todellakin pursuaa yli äyräittensä...

    VastaaPoista