keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Se on vapaa....


...joka elää niinkuin itse on valinnut.
Esikoiseni lähti eilen Unkariin työssäoppimaan kuudeksi viikoksi. Miltäkö musta tuntuu..hmmm... no, siltä etten todellakaan ole niin vanha että lapseni lähtee yksin ulkomaille. Eilen juuri keskustelin erään naisen kanssa joka kyseli minkä ikäisiä lapsia minulla on. Kun kerroin että vanhin täytti juuri 18v. Muisti hän tyttäreni päiväkerhoajoilta. Itsestäni tuntuu juuri siltä että se oli eilen kun vein neitiä kerhoon ja nyt sama tyttö on muka ulkomailla töissä. Mihin se kaikki aika kului ja missä minä olin silloin?  Onneksi Nina ei ole matkassa yksin vaan sai seurakseen ystävänsä Marian joka opiskelee samaan ammattiin.

Tämän kortin tein ajatellessani Ninaa ja Mariaa tänä aamuna.

Leimakuvan värittelin prismacoloreilla, lisäsin siipiin kimalleliimaa ja stanssasin korttiin melkoisen määrän kaikkea ihanaa.

Telinekortti mallilla tein tämän. Siitä onkin pitkä kun viimeksi telinekorttia tein. Piti oikein kurkata miten tuo piti taittaa.

Lisäsin myös pitsiä ja puolihelminauhaa, niin ja kukkia jos joku ei sattunut huomaamaan ;)

Tällä kortilla toivotan tytöille hyvää matkaa ja ihan niinkuin kortin teksti sanoo: Se on vapaa joka elää niin kuin itse on valinnut.
Lisäsin blogiini linkin jonka kautta tyttöjen matkaa voi seurata:
Nina ja Maria Unkarissa työssäoppimassa linkki löytyy blogini oikeasta reunasta.

1 kommentti: