tiistai 1. toukokuuta 2012

Rippikortti

Olin pakotettu pitämään taukoa bloggaamisessa, koska tietokoneeni ei suostunut yhteistyöhön kanssani. Jostain syystä sain kyllä blogisivuni auki ja näin kaikkien muidenkin blogit, päästen myös jättämään kommentteja. En kuitenkaan päässyt oman blogini hallintapaneeliin, enkä myöskään lisäämään uusia tekstejä omalle sivulleni. Tänään otin sitten tuohon pöytäkoneen viereen mieheni kannettavan tietokoneen ja kokeilin pääsenkö sillä ja kas vaan tässä ollaan. Otin siis käyttöön bloggerin uudemman version mieheni kannettavalla ja sen jälkeen alkoi myös pöytäkoneeni toimimaan taas kuten ennenkin. Toivotaan että tämä oli nyt tässä, enkä enään joudu pulaan tämän kanssa.

Kortteja on valmistunut tasaiseen tahtiin, vaikka en niitä tänne ole saanutkaan. Tässä siis Rippikortti. Leimasimeni pääsi ensikertaa kortiksi saakka. Myös tuo kiekura/lehtistanssi on minulle uusi ja tuo tekstihän on siis tämä

Pitäisi varmaan alkaa valmistamaan rippikutsuja viimeistään tässä vaiheessa, sillä meillä vietetään rippijuhlia 1. Heinäkuuta.

Oikein hyvää Vappua ja hyvää alkanutta toukokuuta ihan kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti