keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Elektroninen leikkuri

Tänään ja muutenkin viime aikoina on ollut facebookissa juttua elektronisesta leikkurista. Itselläni on ollut jo useamman vuoden Graphtecin Craft Robo niminen laite. Aluksi käytin laitteen omaa ohjelmaansa, mutta kun vaihdoin tietokonetta vaihdoin myös uudempaan ohjelmaan. Samainen ohjelma käy myös Silhouette Cameo nimiseen laitteeseen jota nyt on ollut jonkun verran suomessakin markkinoilla. Ohjelma on mielestäni helpompi käyttää kuin minulle alkuperäisenä tullut ohjelma. Tein tänään hyvin yksinkertaisen kortin jonka haluan nyt jakaa kanssanne :)

Korttipohjana oleva pinkki kartonki, päällä oleva musta kartonki koukeroineen sekä teksti, kaikki siis leikattu elektronisella leikkurilla. Mielestäni en tarvinnut tähän enempää koristeita kuin yhden kukan ja kolme nauhasta leikkaamaani "timanttia". Hyvin simppeliä ja sanoisinko jopa kaunista. 

Mahdollisuudet elektronisen leikkurin kanssa ovat rajattomat joskin laite itsessään on aika arvokas, eivätkä leikattavat kuviotkaan ilmaisia ole jollei niitä tee kokonaan itse :)


3 kommenttia:

 1. Ihana kortti :) Minä olen siirtänyt leikkurin hankintaa taas :D Nyt odotan sitä hetkeä, että näen onko minulla kuinka tilaa :D Tällä hetkellä ei todellakaan ole, toivottavasti tulevaisuudessa, kun tuo remppa saadaan aloitettua.

  Kyselit siitä kissasta, yksi sen värinen meiltä taitaa löytyä, mutta se on oma :D Lapset saisivat hepulin jos kuulisivat että Ralli matkaa muualle :)

  VastaaPoista
 2. UPEA kortti, ihanan intensiiviset värit! Ja onnea Simply Magnolia-voitosta :)

  VastaaPoista
 3. Erittäin tyylikäs kortti!
  Mimmonen mahtaa olla tämä leikkuri? Hinta?

  VastaaPoista