keskiviikko 29. elokuuta 2012

Toinenkin joulukortti

 Menin kurkkimaan P'skarteluhaasteeseen että miten monella työllä 1 osallistuja voi ottaa haasteeseen osaa ja kohtasin iloisen yllätyksen. Olin jo voittanut kyseisen haasteen johon ajattelin tämänkin kortin sopivan. :) Kortissani on siis kolme kukkaa joten ajattelin että tämä kävisi P*skiksen synttärihaasteeseen.

 Käytin tässäkin kortissa Bildmålarnan leimakuvaa sekä saman valmistajan kuviopapereita.

Lisäsin kakkupaperin kuviopaperien väliin, timantit kulmiin, ison rusetin kiinnitin haaraniitillä johon vielä ripustin lumihiutaleen. Kukkasia kulmaan kolmessa kerroksessa, niin ja nuo kulmakoristeet. Ensimmäisen kerran uskaltauduin sutimaan valkoista maalia korttiini ja siitä saivat osansa kukkaset, kuviopaperit ja nuo kulmakoristeetkin vaihtoivat väriä. Kukkiin lisäsin vielä lopuksi kimalleliimaa ja keltaisiin tähtösiin laitoin Glossy accentsia. 


Vaikka korttini ei käynyt siihen haasteeseen johon sen olin ajatellut liittäväni, huomasin että tämä sopii vallan mainiosti P*skiksen uuteen haasteeseen, joten siihen otetaan siis tällä kortilla osaa. (tarkkasilmäinen löytänee kortistani useammankin Bingorivin: harmaa-kuvioleikkuri-timantti tai maali-kuvioleikkuri-aakkostarra tai maali-harmaa-keltainen)


5 kommenttia:

 1. Upea, seesteinen kokonaisuus.
  Tätä voisi katsella vaikka kuinka kauan!

  Onnea arvontavoitosta :)

  VastaaPoista
 2. Satumaisen kaunis joulukortti :)

  VastaaPoista
 3. Tämä leimasin on kyllä niin ihana :) Ja todella suloinen on korttisi kokonaisuudessaankin. Mistähän sitä löytäisi aikaa kaikille uusille leimoille, mitkä varastossa odottavat...

  VastaaPoista
 4. ihanaa tunnelmaa. Niin kaunis ja herkkä :)

  VastaaPoista