torstai 25. huhtikuuta 2013

Buzz...

Pääsin siis mukaan Buzzaamaan Hälsans Kök tuotteita. Buzzaaminen tarkoittaa sitä että saan kokeilla tuotteita kotonani ja kertoa mielipiteeni ja ajatukseni tuotteesta. Tämänkertainen Buzzaus tapahtuu blogissani ja jaan ajatukseni myös facebookissa. Sain Kutsun tähän Buzzador-kampanjaan ja vastasin kutsuun myöntävästi jonka jälkeen tulin valituksi mukaan. Postitse sain s-ryhmän liikkeissä käydän 20€  arvoisen lahjakortin jolla voin ostaa kampanja tuotteita. 

Valmistin Hälsans Kök kasvispyöryköistä itselleni terveellisen, mutta siltikin herkullisen lounaan.

Hälsans Kök kasvispyörykät , nuudelia, raikasta salaattia, ruisleipä juustolla sekä ruokajuomana vesi (en juo maitoa )

Täytyy tunnustaa, että epäilin kasvispyöryköiden makua ja koostumista. Jouduin yllättymään todellakin. Nämä olivat OIKEASTI herkullisia. Lisäksi ne näyttivät sisältäkin ihan oikeilta lihapullilta. En siis ole kasvissyöjä, syön kuitenkin paljon kasviksia, vihanneksia ja hedelmiä. En kuitenkaan varsinaisesti vain kasvisruokaa, enkä yleensä osta kasvispihvejä tai muita vastaavia tuotteita. 
Syödessäni jouduin tosissani miettimään syytä siihen miksi en käytä tälläisiä tuotteita enemmän. 
Sain vastauksia:
 En usko niiden olevan hyviä, koska ne joita olen aikaisemmin maistanut eivät ole olleet hyviä.
Meillä eivät muutkaan söisi kasvistuokaa.
Molemmat näistä vastauksista tulen kumoamaan tämän jälkeen, sillä nyt tiedän että kasvispyörykätkin voivat maistua hyvältä. Olen myös varma että saan muutkin syömään näitä, eivätkä he edes tiedä etteivät nämä sisällä lihaa ennenkuin itse sen kerron :D

Pakkaus sisälsi 300g kasvispyöryköitä ja totesin että saan tuosta yhdestä paketista ainakin vielä 2-3 kertaa tälläisen annoksen. Hälsans Kök Tuotteet ovat esikypsennettyjä ja löydät ne kauppasi pakastealtaasta. Minun lounaani valmistamiseen kului aikaa n. 10 minuuttia.

Löydät tuotteista lisää tietoa tämän linkin kautta: Hälsans Kök

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti