maanantai 9. syyskuuta 2013

Lasten Oman Kirjakerhon satukirjasto

Meillä on viimeajat tutustuttu ahkerasti Lasten Oman Kirjakerhon Satukirjastoon iPadilla.
Lasten Oman Kirjakerhon uusi, upea digitaalinen satukirjasto tekee lukuhetkistä entistä hauskempia!
iPadilla toimivan palvelun valikoima päivittyy jatkuvasti  se sisältää pian 100 kirjaa. Palvelusta löytyy luettavaa ja katseltavaa sekä ihan pienille että leikki-ikäisille kirjojen ystäville. Satukirjastosta löydät Prinsessoja, Autoja, Nalle Puhin ja iki-ihania Disneyn klassikkohahmoja Aristokateista Tikuun ja Takuun. Palvelusta löytyy kirjojen lisäksi myös pala- ja muistipelejä sekä hupaisia hahmoesittelyjä eri-ikäisille lapsille.

Kävimme Maijun kummisedän luone Me&I kutsuilla ja samalla buzzasimme satukirjastoa.

Kotona Maiju kuuntelee paljon valmiiksi luettuja satuja ja yrittää tavailla sanoja. 
Ainut vähemmän hyvä juttu tässä on  ollut se, että meillä vasta siis opetellaan lukemaan, eikä satukirjastosta ole löytynyt ainuttakaan tavutettua satukirjaa. Tässä siis ehdottomasti kehittämisen paikka ;)
Voit tutustua palveluun TÄÄLLÄ

Osallistumalla kampanjoihin luon hauskoja ja jännittäviä kohtaamisia minun ja ystävieni sekä eri tuotteiden ja palveluiden välillä. Buzzadorina minulla on mahdollisuus yhdessä ystävieni kanssa päästä kokeilemaan ja vaikuttamaan tuotteisiin sekä palveluihin ennenkuin ne ovat tulleet markkinoille..
Buzzadorina levitän sanaa tuotteista ystävilleni ja tuttavilleni kasvotusten, blogien, Facebookin ja Twitterin välityksellä tai muilla keskustelupalstoilla ja kanavilla, joissa olen mukana. Tämän jälkeen raportoin kampanjakokemuksistani ja kokeillusta tuotteesta tai palvelusta. Voin myös lähettää buzzauksistani kuvia ja videoita, jotka julkaistaan Buzzadorin kampanjasivulla. Kuvat, videot ja muut tekstiraportit näkyvät vain samaan kampanjaan osallistuville Buzzadoreille.

#buzzadorsatukirjasto #buzzador #satukirjasto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti