tiistai 27. maaliskuuta 2012

Ei yhtään ylimääräistä tilaa.

Kävin eilen Ikeassa. Olin tarkaan mitannut monta kertaa kaapilleni paikan ja tullut siihen tulokseen että pakko sen on sopia.

 Alaosa ja yläosa myytiin erikseen, mutta olin päättänyt molemmat hankkia sillä yhteishinta oli alle 350€ Kaluste on massiivipuuta joten ehkä se meidänkin talossamme kestää.

 Ylös mahtuu hyvin mappeja ja muuta tavaraa. Tarkoitukseni on tuohon kuviopapereiden paikalle tuoda ompelukoneeni jota en ole päässyt käyttänään kertaakaan yli kahteen vuoteen. Meillä ei vain yksinkertaisesti ole ollut mitään paikkaa ompelemiselle tai kyseisen koneen säilyttämiseen tässä talossa, joten ompelukoneeni on edelleen vanhassa kodissamme.


Hyllyllä viimeisin korttini. Purkeissa jotka myös ikeasta, Prismacolor premier kynäni ja toisessa stumpit. Hyllyllä pari purkkia kukkasia jotka ovat Paperinauhasta. Uusimmat stanssini tulivat Heinikasta eilen. Paperimunat ostin myös Ikeasta ja aion ne koristella ja täyttää pienillä suklaamunilla


 Tässä vielä uusi kaappini suljettuna. Paljon tuli siis hyllytilaa lisää, vaikka luulenkin että osan tämän kaapin hyllytilasta tulee mieheni omimaan mapeilleen ;) Ihaninta tässä on se että kuten tästä kuvasta hyvin näkee ylimääräistä tilaa ei todellakaan ollut yhtään. Kaappi ottaa kattoon toiselta puolelta ja toisella puolella se on ihan hirsiseinässä kiinni, mutta siihen se silti sopi niinkuin halusinkin.

Ja nyt ompelukonetta hakemaan Ilvesjoelta ja sitten kuntosalille. Illalla on punnitus ja toivon totisesti että -merkkiset lukemat ovat kasvaneet viime viikosta.

Hyvää Kesäaikaa kaikille!


2 kommenttia:

  1. Fiksun näköinen :)

    VastaaPoista
  2. Näyttää hyvältä :) En vain kuollaksenikaan keksinyt, että mihin kohtaan tuon oli laittanut..

    Toivottavasti toinenkin viikko on sujunut yhtä hyvin kuin ensimmäinen :) On kiva lukea laihtumisesi edistymisestä. Minä täällä mielessäni sinua tsemppaan! Minäkin olen taas pääsemässä vauhtii, synttäreiden jälkeen en meinannut saada takasi rytmistä kiinni, mutta nyt tuntuu, että se tästä pikku hiljaa. Minulla on tosin huomattavasti hitaampi vauhti kuin sinulla :)

    VastaaPoista