perjantai 23. maaliskuuta 2012

Vihertää...

jo jonkin aikaa olen katsellut kaikkea vihreää himoiten. Toisaaltaan tuo vihreänhimo on iskenyt minuun jo vuosien ajan aina keväisin. Mieleni tekisi vihreitä verhoja ja mattoa olohuoneeseemme ja olenpa katsellut vihreitä vaatteitakin himoiten. Nyt olikin sitten vuorossa vihreä kortti. :)


Magnolian leimakuva jota olen käyttänyt aivan liian harvoin. Pitsiä, kukkasia, perhonen, "timantteja" ja kimalleliimaa....

9päivä extravaganzan täysvauhdilla menossa ja hyvältä tuntuu. Olen tällä viikolla käynyt kuntosalilla kaksi kertaa ja nyt tuntuu siltä että taidan lähteä vielä tänäänkin käymään. 6 päivää aloituksen jälkeen kävin samalla puntarilla kuin ennen aloitusta ja se näytty 3,4kg vähemmän kuin aloittaessa. Oih, arvatkaas miten hyvältä tuntui. En siis turhaan ole kieltäytynyt synttärikakuista, lämpimistä voileivistä tai spaghetti polognesesta luettelematta muita herkkuja joita tässä talossa on viimeisen viikona aikana näkynyt. Energian määrä on kasvanut nyt jo huimasti ja olen pirteämpi kuin pari viikkoa sitten. Ja kyllä.... aion jatkaa.

Kiitos kaikille ihanista kommenteistanne, niitä on aina ilo lukea :)
Posted by Picasa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti