tiistai 4. joulukuuta 2012

Omat Digileimat ja pikkuinen kilpailu

Olen jo ajat sitten päättänyt tämän työn tehdä, mutta aina se on jäänyt ja jäänyt. Olen vuosia sitten piirtänyt lyijykynällä kuvia kaikenmaailman koneista. Suuri osa näistä koneista on oikeasti seissyt pihassamme sen aikaa kun piirrosta olen tehnyt. Jokunen on piirretty valokuvastakin. Joitakin olen muokannut helpommin sovellettaviksi ja jättänyt turhan tarkkoja yksityiskohtia pois. Tarkkasilmäinen tai pitäisikö sanoa, että sellainen joka on koneiden kanssa tekemisissä, tunnistaa kyllä mikä merkki ja malli kyseessä kuitenkin on.  Heitänkin kysymyksen, tunnistatkos sinä nämä? ;)
Kuva 1. Traktori, mutta mikä?


Kuva 2. Traktori myös, mutta mikä?

Kuva 3. Kaivinkone, vaan mikä tarkemmin?

Kuva 4. Tunnistatko traktorin ja tiedätkös mitä tuolla perässä olevalla laitteella mahdetaan tehdä?

Kuva 5. Tunnistatko tämän?

Jätä ihmeessä yhteystietosi  ja  arvaus tai tieto koneista ja laitteista, sillä eniten oikein tunnistanut voittaa itselleen henkilökohtaisen käyttöoikeuden näihin kuviin ja voi jatkossa käyttää näitä itse tekemiinsä kortteihin digileimojen tavoin. Palkinnon voittaja ei kuitenkaan saa kuviani toisille jakaa, eikä myydä pelkkiä kuvia tai tiedostoja eteenpäin. Jos useampi kuin 1 tietää kaikki oikeat vastaukset, tai yhtä hyvin tietäviä on useampia, laitan jokaiselle parhaiten tietävälle nämä kuvat.

Osallistumisaikaa on 20.12.2012 saakka. Muistathan kertoa kaverillekkin ;)
4 kommenttia:

 1. 1. Valtra
  2. Fiat
  3. Åkerman
  4. Valtra ja joku laite jolla levitetään jotain :)
  5. Skania

  Arvailuksi meni :) Hyvin oot piirtänyt <3

  VastaaPoista
 2. 1. Fiatagri Winneri
  2. Fiatagri 80/90
  3. Bröyt (koska koppi oikealla) tai Fiatallis
  4. Fiatagri ja imuvaunu
  5. Scania

  VastaaPoista
 3. Voih, pitääskö munkin nyt koittaa:
  1)Valtra
  2) ilmiselvä Fiat
  3) ei ainakaan JCB, oisko Hyundai
  4) Fiat ja jonkinlainen rehuvemputin
  5) Scania

  VastaaPoista
 4. Hih, saanko minäkin osallistua ;)
  1. Fiat Winner
  2. Fiat 80-90
  3. Hih, näyttäis vähän meidän köhkeröltä, eli joku iso Fiat sitten varmaankin ;) ja imurihan se siellä perässä kököttää. Ja sillähän siis nostetaan turvetta :D
  4. Ei mitään tietoa, näitä kun ei kotoa löydy, mutta veikataan hitachia (tosin google haku kertoi että vastaus ei liene oikein ;))
  5. Scania

  Loistavasti piirretty joka tapauksessa. Tidän että meillä olisi melkoisen ihastuneita poikia, kun näistä niille kortteja teet :D

  VastaaPoista