perjantai 21. joulukuuta 2012

Poikavauvalle ja Digikuvien oikeat vastaukset

Olen siirtynyt joulusta eteenpäin korttirintamalla. Koska sain joulukortit tehtyä ja postiinkin jo päätin siirtyä eteenpäin. Alkuvuodesta tarvitsen ainakin 8 poikakorttia ja muutaman kortin miehillekkin jotenka tämä on minulle aika haasteellista aikaa. Aloitin vauvakortilla joka menee ystävillemme.

Magnolian suloinen vauvahan se siinä köllöttelee. Laitoin taustalle ison lumihiutaleen koska kyseessä on siis talvivauva. Paljon myös kimalletta kortissani juuri tuon talvisuuden vuoksi :)

Eilen oli 20.12.2012 ja lupasin että silloin tarkistetaan Digikuvieni oikeat vastaukset. 

Lähimmän vastauksen näihin koneisiin antoi Merkkari joka veikkasi kaivurinkin oikein.  Vaikka puomi onkin väärällä puolella kerroinkin tekstissäni että olen muokannut joitakin helpommin sovellettaviksi ja jättänyt turhan tarkkoja yksityiskohtia pois. Tosin Merkkarin vastaukset ovat pikkuisen väärässä järjestyksessä, mutta se sallittakoon sillä ne ovat kaikki kuitenkin oikein :)
Onnea siis Voittajalle. Laitan kuvat sinulle s-postissa tulemaan lähiaikoina.


1 kommentti:

  1. Hip hei :D :D Kivaa sähköpostia tulossa :D Mutta kysymys kuuluukin, että kuka kumma niitä sitten osaa värittää?!? En minä ainakaan!!

    Ihana kortti ja niin kauniisti olet leimakuvan stanssannut ;) :)

    VastaaPoista